Overslaan naar hoofdinhoud
zoeken

Bent u een student of een personeelslid van de Universiteit van Guyana? Bent u een creatief persoon? Houd je van schrijven, tekenen, schilderen of fotograferen? Laat uw talent zien met de wedstrijd "10 jaar Histo'Art".

De Université de Guyane kondigt met trots de lancering aan van haar multidisciplinaire kunstwedstrijd getiteld "10 jaar Histo'Art! Of je nu student, administratief medewerker of docent bent, als je een artistiek talent hebt om te delen, dan is deze wedstrijd iets voor jou!

Deze kunstwedstrijd is een unieke kans om uw talent te uiten door middel van verschillende kunstvormen zoals fotografie, strips, korte verhalen, schilderijen, collages, gedichten, tekeningen en nog veel meer (zie regels). De winnaars maken kans op een tablet en hun werk wordt tentoongesteld en gepresenteerd op evenementen die worden georganiseerd ter ere van de 10e verjaardag van de UG.

Het doel van deze wedstrijd is het bevorderen van ontmoetingen en het aanmoedigen van artistieke en culturele praktijken binnen de Universiteit van Guyana. Het biedt een uniek platform om uw talent te delen met de universitaire gemeenschap en daarbuiten, terwijl u samen een decennium geschiedenis viert.

Wie kan deelnemen?

De wedstrijd staat open voor alle studenten, ongeacht hun studie, en voor individuele personeelsleden, zowel administratief als onderwijzend. Of u nu een gevestigde kunstenaar bent, een gepassioneerde amateur, of gewoon iemand die zijn creativiteit wil verkennen, deze wedstrijd is een ideale gelegenheid om uw artistieke talenten te laten zien.

Hoe kunt u deelnemen?

Druk uw visie op de UG uit door middel van uw favoriete artistieke talent. Of het nu een foto is die de geest van de universiteit weergeeft, een kunstwerk dat de evolutie van de universiteit weergeeft, of woorden die beschrijven wat de UG voor u betekent, alle vormen van artistieke expressie zijn welkom. Stuur uw creatie per e-mail (naar bve@univ-guyane.fr ) vóór 12.00 uur op 4 maart 2024 en/of stuur het in naar de BVE om kans te maken op de prijs.

Hoe worden de winnaars gekozen?

Een jury bestaande uit kunstenaars en leden van de Culturele Commissie zal bijeenkomen om een winnend werk in elke categorie te kiezen. Medewerkers en studenten kunnen ook online stemmen op hun favoriete creaties. De stemmen van de jury en het publiek tellen elk mee voor 50%, zodat er een eerlijke selectie van winnaars is.

Wacht niet langer, doe mee aan de "10 years of Histo'Art" wedstrijd en laat uw creativiteit de vrije loop!

Download de wedstrijdregels
Menu sluiten
nl_NL_formalNederlands (Formeel)