Overslaan naar hoofdinhoud
zoeken

Wilt u uw taalvaardigheden ontwikkelen? Bent u van plan om in een internationale omgeving te gaan werken? Met de LEA Engels-Spaans graad biedt de Universiteit van Guyana u de mogelijkheid om u in een wereld van internationale mogelijkheden te storten.

Frans-Guyana, gelegen in het hart van Zuid-Amerika, is het enige Franstalige gebied in de regio en biedt een dynamische en diverse leeromgeving. De opleiding Toegepaste Vreemde Talen (LEA) Engels-Spaans sluit perfect aan bij de strategische visie van de Universiteit van Frans Guyana, die zich richt op inclusiviteit en openheid naar het Amazonegebied. Deze studie voldoet aan de verwachtingen van de Guyana-regio en biedt elke student de kans om zich te ontplooien en zijn potentieel te ontwikkelen.

De LEA English-Spanish is speciaal ontworpen om studenten voor te bereiden op succes in de wereld van het bedrijfsleven en de internationale handel. Het doel is om hooggekwalificeerde toekomstige drietalige professionals op te leiden, die klaar zijn om de uitdagingen van de wereldmarkt aan te gaan. Met dit programma ontwikkelen studenten solide taalvaardigheden in het Engels, Spaans en Frans, evenals een diepgaand begrip van de culturen en zakelijke praktijken van Amerika.

De LEA-opleiding begint met het verwerven van vaardigheden in schriftelijke en mondelinge uitdrukking en communicatie in het Frans, Engels en Spaans. Studenten krijgen ook inzicht in de beschaving van de betreffende landen en ontwikkelen een internationale commerciële, juridische en economische cultuur vanaf het tweede jaar van de cursus.

Gedurende de zes semesters van de cursus krijgen studenten de gelegenheid om deel te nemen aan pre-professionele activiteiten en om een stage in het buitenland te volgen om hun vaardigheden te verrijken en aan te vullen.

Aan het einde van de opleiding beheersen de studenten de Engelse en Spaanse taal goed en hebben ze een grondige kennis van de Engels-, Spaans- en Portugeestalige wereld, zodat ze hun sociale en professionele activiteiten kunnen aanpassen aan een multiculturele context.

De mogelijkheden van dit programma zijn talrijk en gevarieerd. Bent u van plan om carrière te maken in de internationale handel, marketing, toerisme, de publieke sector of zelfs in onderwijs en onderzoek? Het LEA Engels-Spaans diploma opent de deuren naar een veelbelovende toekomst.

Ga voor meer informatie over het programma en registratie naar onze website - sectie training.

Menu sluiten
nl_NL_formalNederlands (Formeel)